23.2 C
Pals
Dijous, 21 setembre 2023
- Publicitat -

 Josep Maria Soler-Prats: “Quan parlem de professionals educatius en parlem en un sentit àmpli. Tothom educa i s’educa tothom”

Ahir va passar pel Supermatí de Ràdio Capital Josep Maria Soler-Prats, president de la Fundació Pallach, que organitzarà la 8a Jornada de Salut mental Infantojuvenil el proper 10 de juny.

La Fundació es tracta d’un projecte nascut a l’Empordà i que vol servir per a tot el país duent a terme una tasca educativa d’organització de cursos, tertúlies i diferents tipus d’actes per donar vida i moviment a tot el que té a veure amb l’educació i la cultura actual. El seu eslògan és: “Tothom educa; s’educa tothom. Fem xarxa.”

Una de les seves tasques més importants està dedicada a la salut mental dels joves i infants. Soler-Prats ha explicat que “la Fundació es circumscriu en les jornades, que ja portem vuit anys fent-les, amb tots els professionals del Baix Empordà, que d’una manera o altra incideixen en una problemàtica concreta.”

Sobre el paper que haurien d’agafar els professionals educatius en l’àmbit de la salut mental, Josep Maria Soler-Prats ha volgut posar ènfasi en la responsabilitat compartida de tota la societat a l’hora d’educar. “Quan parlem de professionals educatius en parlem en un sentit àmpli. Tothom educa i s’educa tothom. L’escola té molta importància i amb aquestes jornades volem conscienciar.

Des de la Fundació Pallach també han volgut remarcar que l’estat de la xarxa de professionals de la nostra comarca és bona, tot i que sempre hi haurà coses a millorar. “Dins del Baix Empordà tenim una xarxa de professionals amb molt bona comunicació. De seguida trobem els canals per atendre.”

Podeu inscriure-us a la 8a Jornada de Salut mental Infantojuvenil de forma gratuïta fins al dia 3 de juny entrant a la pàgina www.fundaciopallach.cat.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios