25.6 C
Pals
Dilluns, 22 juliol 2024
- Publicitat -

Junts per Catalunya Palamós demana una comissió multilateral per al pla del port

El portaveu de JxCat, Raimon Trujillo, denuncia la falta d’acció per part del govern d’ERC pel que fa a la redacció del Pla Especial del Port

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Junts per Catalunya de Palamós demana que el govern municipal creï i encapçali una comissió multilateral de col·laboració per al pla especial del port que està treballant Ports de la Generalitat. Segons ha informat El Punt Avui, el partit ho considera “imprescindible perquè el port està integrat al municipi mateix, a diferència dels altres del país”.

Des del partit demanen que la comissió inclogui tots els actors implicats, com són de Ports de la Generalitat, regidors del consistori, alcaldia, tècnics de la Generalitat i del municipi, l’empresa que redacta el pla, les associacions de comerç i turisme i la confraria de pescadors i empreses nàutiques, a banda dels clubs que tenen una activitat relacionada amb el mar.

En declaracions al diari El Punt Avui, Trujillo denuncia la manca d’acció per part del govern d’ERC respecte la redacció del Pla Especial del Port. Ha explicat que des del novembre del 2018 el consistori no s’havia reunit amb els tècnics, fetque considera “una falta d’acció per part del govern municipal que se suma a les manifestacions fetes el mes de desembre en aquest diari sobre la manca de lideratge per part del govern”. Ha afegit que la gestió de l’alcalde “consisteix a contemplar i esperar en comptes de liderar el projecte que marcarà, sens dubte, el futur del municipi i que per tant va en detriment els ciutadans”.

Des de la formació de Junts per Catalunya proposen “incorporar els actors a la comissió multilateral amb l’objectiu de treballar les iniciatives, com ara la celebració d’actes de recepció dels creueristes, l’organització de fires gastronòmiques coincidint amb l’arribada dels vaixells al mateix port o al voltant del municipi i coordinar-ho amb l’eix comercial de Palamós”. També defensen la projecció, desenvolupament i posada en funcionament de noves mesures de promoció amb els actors municipals, per treure el màxim rendiment al port i atraure els creueristes cap a la zona comercial, històrica i natural del municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
00:11:48

La batalla d’Empòrion

Els romans ocupen Hispània amb motiu de la Segona Guerra Púnica i vencen als cartaginesos. Ja que hi són,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -