5.4 C
Pals
Dissabte, 4 febrer 2023
- Publicitat -

En marxa l’última fase del pla especial del port de Palamós

Es tracta d'una de les reivindicacions més esperades pels veïns i veïnes de Palamós. Es preveu que el projecte estigui enllestit a la primavera

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pla especial del port de Palamós, en marxa. Segons ha informat el diari El Punt Avui, partir d’aquest mes de desembre el projecte ha entrat finalment en la fase de redacció de la proposta que ha d’incloure els divuit objectius bàsics que es van extreure del procés participatiu en el que hi van participar 290 persones.

En declaracions a aquest mateix diari, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, ha explicat que és important trobar un equilibri per recollir en el projecte les propostes que van sorgir en el seu moment pels ciutadans. Puig no ha volgut concretar quan es faria públic el projecte definitiu perquè l’equip redactor, Tecplan, consultoria d’enginyeria i urbanisme fundada per Xavier Frigola, es mostra prudent. De totes maneres, va avançar que es podria saber cap a la primavera. Després de presentar la proposta als grups municipals, s’iniciarà el procediment administratiu per tirar endavant amb el projecte que presentarà la consultoria.

Des de Ports de la Generalitat, que és qui té la titularitat de l’espai, han expressat la seva clara aposta per Palamós i han fet èmfasi en el fet que volen que aquesta població sigui un exemple a seguir pel que fa a la redacció d’un pla especial del port. Remarquen que els usos d’aquestes instal·lacions han de connectar amb la població generant zones de passeig, en un gran marc de convivència entre les activitats que s’hi porten a terme. En paraules de l’alcalde: “el pla ha de ser una eina clau que ens ha de permetre, des del respecte, que l’activitat portuària i el lleure convisquin”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 4 febrer 2023

TRACKLIST 1. MJ Cole Feat Piri & Tommy Villiers - Feel It (Radio) 2. Vintage Culture Feat Izzy Bizu - If...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -