7.3 C
Pals
Divendres, 23 febrer 2024
- Publicitat -

Lluís Puig, alcalde de Palamós: “Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Lluís Puig, alcalde de Palamós: "Estem preparats per convertir el Port de Palamós en port Schengen; però hi ha falta de voluntat"
Loading
/

Les notícies urbanístiques a Palamós han marcat la setmana post-electoral. Entre les diferents accions s’està portant a terme una separació de les aigües pluvials com també la reforma de la plaça Murada. Per això, a Ràdio Capital de l’Empordà hem parlat amb l’alcalde de Palamós, Lluís Puig.

En una entrevista al Supermatí, Puig ha explicat que amb aquesta separació d’aigües pluvials, no hi haurà més inundacions al centre de la vila. Això sí, n’ha destacat l’elevat cost i per això es fan les accions de manera pausada. Una separació d’aigües que s’estalviarà “l’obra faraònica” de l’emissari marí. Sobre la plaça Murada ha destacat el canvi d’aspecte necessari com també “potenciar el mirador amb llums led a la nit”.

El batlle palamosí ha contestat les crítiques de l’oposició assegurant que “el mateix projecte porta suggeriments que Junts per Catalunya“, però també s’ha demanat consens als veïns i comerciants.

Finalment, parlant de les eleccions generals del 10 de novembre, Lluís Puig ha tingut l’oportunitat de contestar al candidat del Partit Socialista, Marc Lamuà. En una entrevista a Ràdio Capital de l’Empordà, Lamuà, va comentar que Palamós no podia tenir un port Schengen per l’anormalitat política. En canvi, Puig ha destacat que “estem preparats i en condicions de fer allò que se’ns demani des de l’Estat“, però hi ha una falta de voluntat política com ha compartit.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Capital de l’Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios