Carrer de la Indústria 97 de Palamós | Imatge de Ràdio Palamós
Carrer de la Indústria 97 de Palamós | Imatge de Ràdio Palamós

Una veïna de Palamós ha denunciat que Palamós s’inunda amb aigües fecals a l’emissora municipal. Durant una trucada ha explicat que el garatge de l’edifici, al carrer de la Indústria 97, s’ha emplenat d’aigües brutes.

La Isabel Lara, afectada per aquestes inundacions dels últims dies, s’ha mostrat molesta per la falta de neteja dels embornals. Durant aquest dissabte, a Palamós s’han recollit més de 24 litres de pluja per metre quadrat. Aquest fenòmen meteorològic, sumat a la falta de neteja, ha provocat el vessament d’aigües fecals al pàrquing. Així ho ha explicat Lara a Ràdio Palamós.

També en declaracions a Ràdio Palamós, l’alcalde del municipi ha explicat que la possibilitat d’un embús entre aigües fecals i pluvials existeix. De fet, s’està creant una xarxa de clavegueram per dividir aquests dos líquids però que encara no està del tot implementat.

Ara la idea és fer la xarxa separativa per evitar que sobresortís aigua bruta. Segons ha informat el mitjà palamosí, les obres de separació de xarxes ja s’han fet al carrer de la Indústria. Però que encara es segueix abocant l’aigua fecal al mateix col·lector. Ara per ara però s’haurà de conviure amb el fet que Palamós s’inunda amb aigües fecals.