17.8 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Conveni entre el Síndic de Calonge i Sorea per resoldre problemes a l’atenció al client

El Defensor del Client haurà de donar resposta al Síndic en un termini de 10 dies hàbils. En el cas de queixes derivades d'avaries, s'hauran de contestar en un termini màxim de 48 hores

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa d’aigua SOREA ha activat un nou sistema a Calonge per gestionar les queixes o problemes del seu servei d’aigua. És un nou mètode que han pactat amb el Síndic del municipi i que l’Ajuntament ha qualificat de “més clar i eficaç”.

El Síndic Municipal de Greuges de Calonge i Sant Antoni, Joan Maria Garcia i Mascarós, ha signat un conveni de col·laboració amb el Gerent de Concessions de SOREA, Andreu Masferrer, i amb el Defensor del Client d’Agbar, Sergi Sanchís, per tal d’establir “un sistema més àgil de gestió a l’hora de donar una millor resposta a les queixes dels usuaris”, han assegurat.

A partir d’ara, quan els Calongisn presentin queixes sobre la gestió de l’aigua al Síndic, aquest l’enviarà al Defensor del Client d’Agbar, que haurà de justificar immediatament la recepció del missatge.

El Defensor del Client haurà de donar resposta al Síndic en un termini de 10 dies hàbils. En el cas de queixes derivades d’avaries, s’hauran de contestar en un termini màxim de 48 hores. Les queixes derivades del mal funcionament d’equips de mesura, el termini s’ampliarà als temps necessari per detectar el motiu del mal funcionament.

En el cas que el Síndic considerés necessària una ampliació de les dades rebudes, el Defensor del Client en garantirà una nova resposta dins dels mateixos terminis detallats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bizarrap/Bizapop anuncia la sessió 57 en un extens vídeo

Aquesta mateixa setmana Bizarrap canviava el seu nom d’Instagram pel de Bizapop, fet que feia entreveure que ben aviat arribaria una nova cançó, que semblava que podria ser amb algun/a artista pop. Ara s’ha confirmat que el 4 d’octubre arribarà la sessió 57, tot i que de moment es manté el misteri de qui serà
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -