29.8 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

Palamós separarà aigües pluvials i residuals

La finalitat d'aquestes accions és que no s'acumuli aigua als carrers i s'inundin amb relativa facilitat

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós separarà les aigües pluvials i residuals per fases, segons avança El Punt Avui. L’objectiu és que no s’acumuli aigua als carrers ja que, degut als darrers temporals de pluja, aquests han quedat negats per les inundacions que es generaven. En especial, diuen que és important actuar a zones com els carrers de la zona de l’Eixample, l’avinguda Onze de Setembre (que va quedar inundada completament al darrer temporal), el carrer Indústria (el de la foto de la notícia), el de Josep Joan i Carmel, i fins i tot l’avinguda Catalunya, que va acabar comportant que entrés aigua al Mercat Municipal.

Des de fa uns mesos, el consistori està treballant en la reforma i reurbanització dels carrers de l’Eixample i, entre les actuacions previstes, destaca també la separació d’aigües pluvials i residuals. Per aconseguir evitar que s’inundi amb facilitat, aquesta acció ha de permetre que l’aigua desemboqui en rieres i en punts menys interiors del nucli de Palamós.

La notícia que publica El Punt Avui detalla que es va rebutjar un projecte per fer un nou emissari d’aigua. El seu cost pujava a uns 20 milions d’euros, xifra que des de l’Ajuntament han descartat perquè “seria insostenible” des del punt de vista de la viabilitat econòmica dels comptes del consistori.

A dos carrers on ja s’ha plantejat és al carrer del Palmar i al del Mar, que portarà les seves aigües a la Riera de l’Aubi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell tindrà un protocol d’actuació en cas de punxades a l’oci nocturn

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -