-3.4 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

Junts per Palafrugell demana aturar la reforma de la Plaça Priorat Santa Anna

El grup polític creu que hi ha altres accions que s’haurien de dur a terme

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Junts per Palafrugell s’ha mostrat contrari a la reforma de la Plaça Priorat Santa Anna en un comunicat que ha publicat avui el grup polític. Des del partit expliquen que és una reforma que no s’ha consensuat amb els afectats de les obres. A més, a causa de la situació actual de la Covid-19, des de Junts per Palafrugell, creuen que hi ha altres accions per facilitar la recuperació econòmica i social de la població.

Està previst que les obres comencin el 10 de gener del pròxim 2022 i que s’allarguin nou mesos. Des de Junts per Palafrugell creuen que s’hauria d’arribar a un consens amb els afectats per les obres abans d’iniciar el projecte. Aquestes obres afectaran els comerços del centre de la ciutat i el mercat, tant diari com setmanal.

Segons el responsable d’organització i polítiques digitals de Junts per Palafrugell, David Martín, s’ha constatat que és una reforma que afecta l’aparcament del municipi a la zona centre. Això afecta de manera important als paradistes del mercat i als comerciants del centre de Palafrugell.

A més, David Martín afirma que aquestes obres afectaran de manera negativa als comerciants i paradistes de la zona centre de Palafrugell. Explica que falta consens amb els afectats i que treure places d’aparcament al centre s’haurien de suplir d’alguna manera i buscar alternatives.

Les obres a la Plaça del Priorat Santa Anna

Ja ho anunciàvem fa una setmana, Palafrugell iniciarà les obres a la Plaça del Priorat Santa Anna a principis de 2022. L’objectiu del projecte que ha plantejat el consistori és crear un lloc de pas i de repòs dels vianants que estigui condicionat amb l’entorn del centre. Es vol mantenir part de l’aparcament al servei de furgons del mercat o com una esplanada a disposició d’esdeveniments. Tota aquesta nova disposició afectarà el trànsit i a l’aparcament del municipi.

La reforma, segons tenen entès des de Junts per Palafrugell, manté una petita zona de càrrega i descàrrega. Però els aparcaments de la zona blava desapareixen. Aquest aparcament creuen que s’ha de suplir i proposen estudiar l’ampliació de l’aparcament del casal.

Des de l’Ajuntament de Palafrugell, de moment, no s’han pronunciat respecte la nota de premsa publicada avui per Junts per Palafrugell, segons David Martín.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -