Junts x Palamós i Sant Joan desvetlla quins seran els quatre primers noms que encapçalaran la llista que presentaran a les eleccions municipals el proper 26 de maig. Si fa unes setmanes Dani Reixach confirmava la seva presentació com a cap de llista de la formació, avui es confirmen els següents noms de la candidatura.

La candidatura segueix les línies transversals de l’anterior presentada el 2015. Amb noves incorporacions que reforcen l’equip i aposten per la gent que més coneix i està implicada en Palamós per formar la candidatura. Un “equip jove, amb experiència i preparat”, diuen, per aconseguir que tots els palamosins s’hi sentin plenament representats.

El número 2 serà per David Carol, de 45 anys i tècnic especialista en electrònica. El número 3 serà per Maria José Grau, de 52 anys i que actualment és la secretaria d’organització del sindicat FesMC-UGT comarques gironines. I el número 4 serà Toni Campos, 52 anys, empresari nàutic, mecànic naval, patró de caudat i bussejador professional.