Imatge que En Comú Podem-Guíxols des del carrer ha fet arribar als mitjans i a la junta electoral de l’obertura del parc, amb dos regidors i l’alcalde a l’acte GDC.

La junta electoral de zona de la bisbal, ha obert un expedient sancionador a l’Alcalde Carles Motas al considerar que l’acte d’obertura del Parc Central de Sant Feliu “vulnera el principi de neutralitat política que s’ha de mantenir durant el període electoral”.

L’òrgan de control, que ha actuat a instàncies de la formació Guíxols des del Carrer – En Comú Podem, considera que l’acte es podria tractar d’una inauguració encoberta, activitat prohibida en període electoral. Guíxols des del carrer, també considera que la publicació del butlletí municipal #Guíxols, també és denunciable ja que, al seu entendre, dóna més visibilitat de la que pertoca als membres del govern municipal.

El batlle ganxó disposa de 10 dies per fer al·legacions i aclarir els fets.

Guíxols des del Carrer ha emès un comunicat on expressen que “a partir d’aquesta queixa que la Junta Electoral va instar al govern de la ciutat a no fer cap acte que vulnerés la llei electoral i va assabentar del seu acord al secretari i als Mossos d’Esquadra perquè aixequessin acta de l’esdeveniment”.