20.3 C
Pals
Dimarts, 27 setembre 2022
- Publicitat -

Un jutjat ordena a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient al nou Càmping Calella

La jutgessa ha ordenat que s'obri un expedient per a legalitzar diferents construccions que no tenen llicència

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La disputa entre els propietaris de la parcel·la embrionària Càmping La Siesta de Calella (la família De Vehí) i els fins l’octubre arrendataris del terreny i responsables de l’activitat (la família Cruz) ha acabat en un jutjat. Els Cruz volen impulsar ara el seu propi negoci als terrenys que tenen en propietat al voltant d’aquesta parcel·la originària (on hi ha construïda la major part del càmping La Siesta). És la zona que els Cruz anomenen Càmping Calella des del mes d’octubre passat per segregar l’activitat, segons informa el Punt Avui.

Els De Vehí, però, van denunciar diverses construccions irregulars dels Cruz dins els terrenys del càmping. Ara, el jutjat número 1 de Girona els ha donat la raó, ja que ha declarat que algunes de les construccions no tenen llicència. Per això, ha ordenat a l’Ajuntament de Palafrugell que obri un expedient per legalitzar-les.

L’alcalde del municipi, Josep Piferrer, reconeix que són edificis “dels quals no s’ha trobat la documentació oficial” en arxius municipals. Afegeix, però, que des de l’Ajuntament consideren que són “esmenables“. Així ho ha explicat en declaracions a Ràdio Capital.

Davant l’enfrontament entre les famílies propietària i arrendatària sobre el futur del càmping La Siesta, Josep Piferrer explica que la posició del consistori és favorable a la legalització de dos càmpings per separat, atorgant una nova llicència per a la família Cruz només als terrenys de la seva propietat.

L’alcalde manté que han comptat amb l’assessorament del Departament de Territori de la Generalitat per a plantejar aquesta solució i que no hi veu “cap mena d’impediment”. També afirma que és una bona sortida per a tothom, i que “ningú impedeix que els De Vehí facin un càmping als seus terrenys”.

Fotografia: pàgina web Càmping Calella de Palafrugell

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els investigadors de la Fundació Alive no troben pops adults a les badies de Pals i Roses

Els experts atribueixen la situació, que volen continuar analitzant, al canvi climàtic i als propis cicles de l'espècie
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -