RUN4CANCER

Aquesta cursa solidària se celebrarà a 8 seus diferents de la província de Girona. Palafrugell serà una d’aquestes 8 seus que acollirà el RUN4CANCER el pròxim 4 de febrer, el Dia Mundial contra el Càncer.

A partir de divendres i fins diumenge els voluntaris de l’entitat organitzadora, la Fundació Oncolliga Girona, participen de la campanya prèvia a la cursa Pebrots contra el Càncer. Una campanya solidària impulsada per la Federació d’Entitats Contra el Càncer de Catalunya (FECEC) i els Supermercats Condis que consisteix a comprar pel preu simbòlic d’1 euro una bossa de pebrots. També a Sant Feliu de Guíxols aquesta campanya oferirà galetes solidàries.

El RUN4CANCER constarà de dues modalitats: un circuit de 10 km pels corredors habituals i un altre de 5 km pensat per tots els públics i les famílies. La sortida es farà a les 10 del matí i l’edició d’enguany espera superar els 3.400 de l’any passat. Els beneficis obtinguts de la cursa i la campanya es destinaran als malalts de càncer de les comarques gironines, que l’any passat van ser de més de 17.000 euros.