15.1 C
Pals
Dimarts, 21 març 2023
- Publicitat -

La Bisbal aprova inicialment per unanimitat el projecte de construcció d’un nou dipòsit al puig Negre

Va aprovar-se per unanimitat amb els vots a favor de tots els grups polítics del consistori bisbalenc

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimarts, el Ple Ordinari Municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar inicialment el projecte de les obres del sistema d’abastament en alta d’aigua potable per a la construcció d’un nou dipòsit al puig Negre. Va aprovar-se per unanimitat amb els vots a favor de tots els grups polítics del consistori bisbalenc.

A partir d’avui, i durant un període de 30 dies hàbils, arrenca el període d’exposició pública del projecte i qui vulgui consultar-lo pot fer-ho en línia a través d’aquest enllaç, o presencialment en suport paper a les oficines municipals (plaça del Castell, 10 – Àrea d’urbanisme) tots els dies feiners, entre les 9 i les 14 hores, per tal que es formulin les al·legacions que s’estimin pertinent, sol·licitant cita prèvia al correu electrònic [email protected] o al telèfon 972 64 09 75.

A dia d’avui la Bisbal d’Empordà ja té un dipòsit per al subministrament d’aigua potable al puig Negre, situat al municipi veí Forallac. El dipòsit actual, a més de trobar-se en mal estat (amb problemes de filtracions i estructurals) té una capacitat de 1.500 m3, insuficient per les necessitats futures de la Bisbal. És per això que el projecte d’obres per a la construcció del nou dipòsit contempla que sigui de 3.000 m3. Així, quan el nou dipòsit entri en funcionament s’enderrocarà l’antic dipòsit i es renaturalitzarà l’àmbit on estava situat el vell

Els treballs tenen un pressupost de 1.149.723,55 euros i compten amb subvencions de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de cinc mesos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Torroella de Montgrí posa el nom de dona a diversos carrers del municipi

Aquest projecte neix de la la voluntat popular sorgida del procés participatiu 'Amb Nom de Dona'
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -