4.3 C
Pals
Dilluns, 17 gener 2022
- Publicitat -

La Bisbal consciencia contra les agressions sexistes en festes

La Bisbal instal·larà un estand informatiu als actes d'oci per fer front a una agressió sexista

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

La Bisbal vol conscienciar sobre el fenomen de la violència masclista i les agressions sexistes en contextos d’oci. L’activitat serà impartida per Alba Alfageme, experta en aquest àmbit. La data serà el aquest dissabte a les Escoles Velles.

La segona proposta formativa prevista va destinada a les persones que vulguin implicar-se en la comissió i formar part del Punt Lila. Consistirà en explicar pautes bàsiques i protocloàries per a primeres intervencions en situacions d’assetjament sexual i d’agressions sexistes en l’espai públic i contextos de festivitat. També anirà a càrrec de l’Alba Alfageme i e farà el proper dijous 31 de maig a les Escoles Velles.

El Punt Lila és un dels puntals de la iniciativa i ja es va estrenar el passat 17 de febrer a la Festa de Carnaval organitzada per Els Voltors. És un estand informatiu que s’instal·larà als actes d’oci bisbalenc i on s’informarà pedagògicament de com fer front a una agressió sexista i de quin protocol cal seguir en qualsevol assetjament. Amb el lema ‘No és no’, la comissió continua posant accent en la necessitat de treballar per eradicar el masclisme i les violències sexuals. I ara fa un pas més i amb el ‘Només “sí” vol dir sí’ fa una crida a la formació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu té un nou projecte de reurbanització de la plaça del Nord

Les obres es faran cap a finals d'aquest any i és un projecte que s'havia redactat el 2014 i que ara s'ha readaptat. El pressupost del projecte volta els 260 mil euros.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -