8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

La Bisbal ofereix un servei d’intermediació en habitatge

Aquest servei s’adreça a les persones que es troben en risc de perdre el seu habitatge principal

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

A la Bisbal, l’Ajuntament i el departament d’Habitatge de la Diputació de Girona han obert un nou punt de servei d’intermediació.

L’objectiu d’aquest servei és actuar com a mediador com també  informar i assessorar  les persones que tinguin dificultats per pagar els seus deutes i es trobin en risc de perdre el seu habitatge principal.

De fet, aquest nou servei de mediació amplia la cobertura que ja s’oferia en el marc del Pla de Serveis de la Diputació com ara assessorament tècnic, subvencions i formacions. La mediació està assegurada per advocats contractats pel departament d’Habitatge.

Les persones que vulguin beneficiar-se d’aquest servei hauran de sol·licitar una cita amb els advocats al telèfon 672 189 893 o al correu electrònic [email protected]. Les entrevistes es faran a l’Ajuntament Vell (carrer de les Mesures, 17), els dimarts de les 9 a les 14 hores.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies