23.4 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

La Bisbal presenta els projectes de cooperació internacional que subvenciona

Es farà a l'acte "Solidaritat en acció: des de la Bisbal d'Empordà cap al món" que serà aquest divendres 10 de gener, a les 19:30h a l'amfiteatre del Mundial.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Bisbal d’Empordà presentarà els projectes de Cooperació internacional i ajuda al codesenvolupament subvencionats per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà en un acte aquest divendres 10 de gener, a les 19:30h a l’amfiteatre del Mundial. L’acte es titula “Solidaritat en acció: des de la Bisbal d’Empordà cap al món”.

Es farà una xerrada a càrrec de Jordi Planas titulada “Tsunami 4.0 a la vista!”, que presentarà l’Agenda Llatinoamericana Mundial 2020. Núria Felip, que conduirà l’acte, també introduirà els diversos projectes que es presentaran, com Educal (Educadors Catalans amb Amèrica Llatina), menjador social a Alto Hospicio-Xile, amb Núria Felip de Ponent. També s’exposarà la iniciativa Agermanament sense fronteres, una proposta de cooperació educativa en arts plàstiques a Bot-Makak (Camerun), a càrrec de Salvador Cortadellas. Hi serà present, també, el Projecte Xevi, de la mà de Paco Muriana, que presentarà el seu treball per contribuir a la construcció de serveis sanitaris a Pointe Saint George (al Senegal). Olga Grueso i Estefania Yus presentaran el projecte ONG Dagua, que té l’objectiu de protegir els drets dels nens del menjador a Bueaventura (Colòmbia). L’acte acabarà amb la taula rodona, debat i torn obert per a la participació del públic assistent: ‘La cooperació, motor de transformació social?’.

Maite Bravo, regidora d’Acció Social i Ciutadania ha dit que «Cal revaloritzar aquest activisme de cooperació com a eina d’acció social i que les aportacions tinguin incidència positiva i real als països on es coopera, que millori a la vida de les persones, que se’n responsabilitzin i se’n sentin partícips».

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -