3.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

La cancel·lació de les parades dels creuers costarà més d’un milió d’euros a Palamós

El municipi no rebrà els 16.000 passatgers previstos aquests mesos

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Des del mes d’abril, cap creuer ha fet parada al port de Palamós i això durarà com a mínim fins al mes de juliol. L’impacte de les cancel·lacions serà de més d’un milió d’euros i representarà la pèrdua d’uns 16.000 passatgers a la ciutat.

Així ho va explicar la cap de servei de promoció econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Sílvia Romero, durant un debat telemàtic organitzat per la Taula Gironina de Turisme el 14 de maig passat. A més, va afegir que en cas que la cancel·lació afecti totes les escales previstes aquest any, l’impacte final podria superar els quatre milions d’euros.

Finalment, durant aquesta taula rodona digital, representants de diverses destinacions turístiques gironines van demanar treballar en xarxa durant aquesta temporada amb l’objectiu de reactivar el sector.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies