Imatge publicada al facebook del Col·lectiu Dignitat

La formació ha organitzat per aquest dissabte al migdia un acte popular a la Plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols per tractar de la situació del bloc ocupat del carrer Verdaguer. Forma part de l’herència dels Anlló i ara és propietat de la Generalitat. L’immoble està ocupat per diverses famílies i la CUP planteja que es converteixi en un bloc d’habitatges socials. En l’acte de dissabte participarà el diputat cupaire Benet Salellas.

La CUP de Sant Feliu de Guíxols reclama que la finca, pendent de subhasta, sigui per a lloguer social. De fet, la Generalitat ja ho ha proposat al consistori, però el govern municipal reclama la cessió d’un dels hotels que encara no s’han venut per destinar-lo també a habitatge social. Els hotels pendents de venda són el Regente, el Rex II i el Mediterraneo.

Els cupaires insten l’equip de govern a destinar tots els beneficis de la venda dels hotels i propietats de l’herència dels germans Anlló a incrementar els serveis socials de la ciutat i l’habitatge social. A més, demana la convocatòria de la Taula d’Habitatge de Sant Feliu de Guíxols per consensuar les decisions en aquest sentit.