8 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

La Diputació destina més de 715 mil euros al Baix Empordà per a l’assistència i la cooperació amb municipis

Aquests convenis volen millorar la coordinació i la cooperació entre la Diputació i els consells en la prestació dels serveis als municipis

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Diputació de Girona ajudarà aquest any amb un total de 5.294.064 euros els vuit consells comarcals de la demarcació per tal que puguin desplegar les seves competències en matèria d’assistència i cooperació amb els municipis. Si ens fixem en el Baix Empordà, la xifra 715.798,52 euros, desglossats en: Assistència tècnica, urbanística i mediambiental, àmbit social, salut pública, àmbit jurídic i econòmic i desenvolupament local. 

Així ho va acordar la setmana passada la Junta de Govern, després d’haver aprovat els convenis de col·laboració entre la corporació i cadascun dels ens comarcals. D’una banda, aquests convenis ajuden a millorar la coordinació i la cooperació entre la Diputació i els consells en la prestació dels serveis als municipis. I, de l’altra, asseguren la col·laboració econòmica de la Diputació en els serveis que ofereixen els consells comarcals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Llista – 17 abril 2021

Les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -