8.9 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

La nova edició de la Fira de la Gamba de Palamós vol superar els 250 kg de l’any anterior

Durant l'any passat, es van servir més de 250 quilos de gambes i es van superar els 22.000 tiquets de tastets, objectiu que es vol reeditar

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Avatar
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dissabte 8 de juny arriba la sisena edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que es farà des de les onze del matí fins a les deu de la nit al port del municipi palamosí. L’any anterior, es va aconseguir servir més de 250 quilos de Gamba de Palamós certificada i es van superar els 22.000 tiquets de tastets. L’organització, que la integra la Confraria de Palamós, el propi ajuntament i les entitats restauradores, preveu superar aquestes xifres.

Hi participen, a més, les empreses que disposen de la Marca de Garantia -que garanteix la qualitat del producte i la seva autenticitat-, dels elaboradors de productes que tenen com a principal ingredient la gamba palamosina i també peixaters que la comercialitzen.

L’objectiu de la fira és promocionar aquest producte exclusiu i mostrar les diverses apostes culinàries que es poden fer i elaborar amb aquest ingredient.

A l’exterior d’aquest recinte, també hi haurà una exposició sobre la gamba i les diverses possibilitats que atorga. A l’Espai del Peix, es podran veure diverses tècniques de cuina i, tanmateix, es podran fer visites a la subhasta i a barques d’arrossegament.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies