Aquest dissabte 8 de juny arriba la sisena edició de la Fira de la Gamba de Palamós, que es farà des de les onze del matí fins a les deu de la nit al port del municipi palamosí. L’any anterior, es va aconseguir servir més de 250 quilos de Gamba de Palamós certificada i es van superar els 22.000 tiquets de tastets. L’organització, que la integra la Confraria de Palamós, el propi ajuntament i les entitats restauradores, preveu superar aquestes xifres.

Hi participen, a més, les empreses que disposen de la Marca de Garantia -que garanteix la qualitat del producte i la seva autenticitat-, dels elaboradors de productes que tenen com a principal ingredient la gamba palamosina i també peixaters que la comercialitzen.

L’objectiu de la fira és promocionar aquest producte exclusiu i mostrar les diverses apostes culinàries que es poden fer i elaborar amb aquest ingredient.

A l’exterior d’aquest recinte, també hi haurà una exposició sobre la gamba i les diverses possibilitats que atorga. A l’Espai del Peix, es podran veure diverses tècniques de cuina i, tanmateix, es podran fer visites a la subhasta i a barques d’arrossegament.