12.5 C
Pals
Dijous, 23 maig 2024
- Publicitat -

La dissolució de Som Castell-Platja d’Aro-S’agaró fa aixecar protestes

La decisió no agrada als militants del partit, que mostren la seva contrarietat en la decisió

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El president i regidor de Som Castell-Platja d’Aro-s’Agaró, Adrià Tauler, va dissoldre el partit el passat 18 de juliol d’aquest any, justificant que no s’havien presentat els comptes anuals durnat tres exercicis consecutius i perquè no tenien organització interna donat que van passar a formar part de Tots per l’Empordà.

Els tres militants fundadors, David Puig, Laura Conde i Joan Amat, fan públic que el partit ha estat dissolt i, tal com informa El Punt Avui, se senten “traïts, enganyats i decebuts”. Asseguren que la dissolució del partit es va fer de forma unilateral i amagant-la de la resta de militants.

Som Castell-Platja d’Aro-s’Agaró va aparèixer per presentar-se a les eleccions municipals del 2019 i els votants del municipi van donar-los la confiança facilitant amb els seus vots que obtinguessin l’acta de regidor el cap de llista, Adrià Tauler, i Sònia Sànchez. Segons El Punt Avui, Tauler va explicar ahir que en les dareres eleccions es van presentar per Tots per l’Empordà i que és a ells a qui es deuen. Tauler no va voler entrar en la polèmica amb els militants queixosos i va preferir no respondre a cap de les acusacions concretes que formulaven.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Variabilitat primaveral amb més sol

Dijous en general amb més clarianes i estones de sol, però encara amb inestabilitat que pot fer créixer nuvolades convectives de tarda.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -