La 42a edició de la Fira Nadalenca de Palamós, juntament amb l’aportació de l’Associació Front al mar i la recaptació de la companyia teatral Els Cosinets, han aconseguit recaptar 12.400€ que es destinaran a persones amb discapacitats psíquiques de la comarca. En concret, es tracta d’un projecte de l’Ampa de l’escola ELS ÀNGELS, que contractarà un educador musical per treballar aspectes del desenvolupament sensorial d’aquestes persones a partir de la creació musical. Així doncs, utilitzaran la música com a mitjà d’experimentació, expressió, comunicació i desenvolupament personal i social. D’altra banda, també s’invertirà en un projecte de l’associació POTS per facilitar la inclusió de nens i adolescents amb discapacitat als casals del Baix Empordà amb tècnics de suport que adaptaran les activitats a aquets infants.

La 42a edició de la tradicional Fira Nadalenca de Palamós del passat 16 de desembre va tenir un èxit de participació: l’espai cèntric del municipi es va omplir de parades solidàries on s’hi venien diferents articles nadalencs elaborats pels alumnes de les escoles del municipi i membres de les entitats col·laboradores. També va incloure el sorteig d’obres d’art donades per pintors, fotògrafs i ceramistes de la comarca.

D’altra banda, la companyia teatral Els Cosinets van aportar 4.128€ del total a partir del programa del mes de desembre de diverses activitats escèniques a La Gorga.