17.3 C
Pals
Dilluns, 20 setembre 2021
- Publicitat -

La FOEG impulsa una nova Escola d’Estiu Jordi Comas, centrada en les negociacions interculturals

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

“Descobreix com ser un líder global”. Sota aquest lema, la VI Escola d’Estiu Jordi Comas de la FOEG ha reunit al Museu del Suro de Palafrugell expertes en negociacions d’Austràlia, l’Índia i França. A la trobada s’ha explicat quins són els obstacles que poden afectar les vendes internacionals. “Cal ser capaços d’entendre la diversitat cultural, política i econòmica del món, i alhora la uniformitat del mateix”, destaquen els organitzadors.

“El secret per ser un líder global”, amb la directora de Cultural Connections de Tick Isabel Martinez-Cosentino; “Fent negocis a Austràlia”, amb l’experta Vanessa Carceller; “Fent negocis a l’Índia”, amb l’experta Deepti Golani; i “Fent negocis a França”, amb l’experta Montse Guardia, han estat alguns dels apartats de l’Escola.

La patronal FOEG ha fet un reconeixement a les empreses Garcia de Pou, Coffer Center i Nexus Geographics per la seva trajectòria d’èxit. Presents en el mercat des de 1986, Coffee Center s’especialitza principalment en productes ecològics certificats, destinats al sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering. Nexus és empresa especialitzada en geolocalització i mobilitat, formada per una cinquantena d’experts. Garcia de Pou, per la seva banda, fabrica i comercialitza tota mena de productes no alimentaris per al sector hostaler, té 300 empleats i 25.000 clients.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -