24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Això és Begur: l’ajuntament vol acabar amb les “confusions” dels límits municipals

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Que quedi clar on comença i acaba el terme municipal de Begur. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Begur està decidit a col·locar cartells informatius a les principals vies de circulació. El ple municipal ha aprovat acabar amb la “indefinició” a les zones on hi ha continuïtat urbana amb Palafrugell, com passa al veïnat del Terme, Sant Josep, la Bordeta, la zona industrial de la Riera d’Esclanyà o a la part nord d’Aiguagelida.

El detonador de la iniciativa ha estat la ronda nord que tanca el vial de circumval·lació de Palafrugell, ja que la major part del terme es troba a Begur. El consistori assegura que ha rebut queixes dels habitants del veïnat del terme i de la Bordeta. Davant el nou vial, que es preveu que entri en servei abans de Sant Joan, el ple begurenc ha decidit que el tram que passa pel seu terme porti el nom de Via del Camp d’Esclanyà.

També ha decidit demanar a la Diputació de Girona, com a propietària de la carretera de Palafrugell a Begur, que el senyal amb el nom de Palafrugell que va posar abans d’arribar a la rotonda l’ubiqui en un altre lloc perquè “no indueixi a confusió”.

El govern municipal, a més, ha recordar que es preveu fer el mateix a les zones urbanes properes a els altres municipis, com a la platja del Racó amb Pals i a la urbanització Residencial Begur amb Regencós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Instal·laran geolocalitzadors a dotze exemplars de duc per fer-ne seguiment i contribuir a preservar l’espècie

El primer es va alliberar a Lleida i també se'n deixaran anar al Baix Emprodà, la Catalunya Central i les Terres de l'Ebre
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -