15.5 C
Pals
Dijous, 8 maig 2025
- Publicitat -

La forta calor de Tòquio frena les il·lusions de Paula Badosa

Un cop de calor l'ha obligat a retirar-se, i diu adéu així a aquests Jocs de Tòquio, ja que també renuncia al doble mixt, que havia de disputar amb l'asturià Pablo Carreño.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El somni de Paula Badosa d’obtenir medalla als Jocs Olímpics s’ha esvaït d’una manera molt amarga. Les altes temperatures i la humitat, segurament afegides a un cansament acumulat de tants partits seguits en pocs dies, han acabat deixant fora de combat la begurenca. El partit de quarts de final que disputava conta Vondrousova reflectia un marcador de 6-3 a favor de la txeca en el primer set, però el gran moment de forma de Badosa permetia confiar en la remuntada. No ha estat així. Un cop de calor l’ha obligat a retirar-se, i diu adéu així a aquests Jocs de Tòquio, ja que també renuncia al doble mixt, que havia de disputar amb l’asturià Pablo Carreño. Una llàstima tot plegat, però també significa un pas important en la progressió de la begurenca.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies