14.8 C
Pals
Diumenge, 25 setembre 2022
- Publicitat -

La fotògrafa Anna Pascual fotografia la vida social en pandèmia de la Bisbal d’Empordà

Des de que va començar la pandèmia l’Anna Pascual ha enviat 1293 fotografies a l’Arxiu Comarcal del Baix Empordà. Aquestes fotografies retraten com la pandèmia ha canviat la vida social als carrers, als mercats, comerços, places, etcètera.

Tot va començar el 13 de març, fent una fotografia al mercat de La Bisbal, l’últim mercat abans del confinament. A partir del confinament l’Anna va començar a fer fotografies des de casa o quan anava a comprar, i d’aquesta manera anava fent una memòria gràfica del seu dia a dia.

Posteriorment, l’Arxiu Comarcal va demanar fotografies sobre la Covid i com havia afectat a la gent, i en aquest moment l’Anna es va proposar seguir captant la realitat de tot el que estava passant.

En el Supermatí d’avui, l’Anna ens ha explicat tota aquesta història, com va sorgir el seu neguit per captar aquesta realitat tant agitada, i com en va sorgir després la determinació per continuar-ho fent.

Aquestes imatges estan disponibles al web d’Arxius en línia de la Generalitat, ja que de moment no han estat exposades. Us hi deixem un enllaç per si les voleu veure.

2 COMENTARIS

Comments are closed.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios