9.1 C
Pals
Divendres, 8 desembre 2023
- Publicitat -

La Fundació Esportiva Begur dona material esportiu al Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori

Entre el material donat hi ha equipacions antigues i pilotes

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El passat 3 de maig la Fundació Esportiva Begur va fer entrega als responsables del Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori de diferent material esportiu que l’entitat begurenca ha decidit donar desinteressadament a aquesta institució per tal de posar en valor i contribuir a la tasca social que duu a terme.

El material donat per la Fundació Esportiva Begur consta de diferents equipacions antigues del club, així com pilotes; i aquest s’ha destinat a la Residència Infantil Joan Riu; una de les dues residències que formen part -conjuntament amb la Residència els Roures- del Complex Assistencial del Consorci Sant Gregori.

En aquest equipament hi viuen persones des dels 3 anys fins a la finalització del procés vital, que necessiten  suport en totes les activitats de la vida diària de forma complementària o substitutòria a la que duen a terme les famílies dels usuaris i usuàries.

Així, els infants i adolescents que hi viuen van a l’escola i durant la tarda realitzen activitats de la vida diària complementades amb activitats d’oci i lleure; mentre que els adults realitzen activitats terapèutiques i ocupacionals complementades amb activitats de la vida diària i del lleure.

Entre les activitats terapèutiques que es porten a terme hi ha teràpia amb gossos, musicoteràpia, massatge terapèutic, esport, estimulació sensorial i cognitiva… Les activitats inclusives i participatives a la comunitat ajuden a  millorar l’autoestima i afavoreixen els aspectes relacionals entre els convivents i l’entorn.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit signen el nou conveni

El nou conveni regularà les competències i el règim econòmic-financer entre els dos ens locals al llarg d’aquest mandat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -