20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

Els casos de coronavirus al Baix Empordà s’estanquen

A Catalunya els casos de coronavirus segueixen augmentant

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Durant els últims dies, s’ha observat que els casos de coronavirus a Catalunya han anat creixent. Les dades recollides entre la setmana del 26 d’abril i el 2 de maig, mostren que els casos de coronavirus a Catalunya van augmentar, en 13,734 casos diagnosticats, i el risc de rebrot també va experimentar un lleu creixement, situant-se en els 355 punts. La taxa de rebrot a Catalunya també ha crescut lleugerament fins a l’1,88.

Aquestes dades han augmentat lleugerament des de la setmana passada, del 19 al 25 de maig, on el nombre de casos nous registrats era de 12.188 i la taxa de rebrot passava de l’1, situant-se en l’1,40. A més, el risc de rebrot a Catalunya se situava en 336, doblant la xifra de la setmana anterior.

El coronavirus al Baix Empordà

La tendència a la nostra comarca es diferencia una mica més del creixement que ha experimentat la taxa de rebrot a Catalunya. I és que entre la setmana del 26 d’abril al 2 de maig, al Baix Empordà el nombre de casos registrats era de 144, quan la setmana anterior s’havien comptabilitzat 193 casos confirmats per PCR o test d’antígens. 

Aquesta xifra ha fet que la taxa de rebrot a la zona baixi de l’1 i es col·loqui en 0,80. En el cas del risc de rebrot, la xifra també ha disminuït de la setmana anterior passant dels 276 punts fins als 168. Aquesta tendència al Baix Empordà destaca de la resta de Catalunya, ja que tot i els nous casos confirmats, la tendència respecte a les dues setmanes anteriors s’ha estancat, fent que la taxa de rebrot se situï per sota de l’1.

Cal destacar també que, a diferència de les últimes dues setmanes, al Baix Empordà no s’ha registrat cap mort entre el 26 d’abril i el 2 de maig. Tot i això, el nombre d’ingressats ha augmentat dels 14 als 17 durant l’últim període. Caldrà esperar les dades d’aquesta setmana per saber si la corba d’incidència torna a baixar. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Suspesa la recerca de l’home desaparegut des de fa dues setmanes a Calonge

Els serveis d'emergència han decidit suspendre la cerca de l'home que va desaparèixer fa dues setmanes al terme municipal...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -