19.3 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

La Generalitat expedienta la flota d’arrossegament de Palamós

Els pescadors incompleixen la normativa pel que fa al lloc i l'hora en la qual surten a feinejar als matins

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat ha obert un expedient a les 23 embarcacions que formen la flota d’arrossegament del port de Palamós. Els motius, segons Pesca, és una infracció de la normativa pel que fa al lloc i l’hora en la qual les barques surten a feinejar als matins.

La norma dicta que la sortida de la flota ha de ser a les set del matí i des de la bocana del port. Però, tal com informa Ràdio Palamós, les embarcacions surten abans de l’hora establerta i la sortida real la fan a l’altura del far de Palamós. El patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Toni Albalat, va reconèixer aquest incompliment de la norma en declaracions a l’emissora local.

Albalat també assegura que el port de Palamós té un trànsit molt “important”, i que l’entrada dels creuers de passatge i dels vaixells de mercaderies és entre les 6 i les 8 del matí, de manera que coincideix amb les seves hores de sortida. Explica que això és el que els impedeix sortir a l’hora i el lloc marcats per la normativa.

Ara mateix, el procés està en fase de presentació d’al·legacions per part dels perjudicats, amb la finalitat d’evitar una sanció econòmica per part de la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Cap de setmana de cel variable

Cap de setmana amb estat de cel variable. Dissabte parcialment cobert a primera i darrera hora del dia.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -