7.2 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

La Generalitat expedienta la flota d’arrossegament de Palamós

Els pescadors incompleixen la normativa pel que fa al lloc i l'hora en la qual surten a feinejar als matins

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Francesc Ferrer: “Si el Club Llagostera jugués a l’Estartit, generaria molts avantatges pel municipi”

El Club Llagostera Costa Brava podria jugar a l'Estartit com a seu fixa. Es trata d'un tema molt embrionari...

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

La Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat ha obert un expedient a les 23 embarcacions que formen la flota d’arrossegament del port de Palamós. Els motius, segons Pesca, és una infracció de la normativa pel que fa al lloc i l’hora en la qual les barques surten a feinejar als matins.

La norma dicta que la sortida de la flota ha de ser a les set del matí i des de la bocana del port. Però, tal com informa Ràdio Palamós, les embarcacions surten abans de l’hora establerta i la sortida real la fan a l’altura del far de Palamós. El patró major de la Confraria de Pescadors de Palamós, Toni Albalat, va reconèixer aquest incompliment de la norma en declaracions a l’emissora local.

Albalat també assegura que el port de Palamós té un trànsit molt “important”, i que l’entrada dels creuers de passatge i dels vaixells de mercaderies és entre les 6 i les 8 del matí, de manera que coincideix amb les seves hores de sortida. Explica que això és el que els impedeix sortir a l’hora i el lloc marcats per la normativa.

Ara mateix, el procés està en fase de presentació d’al·legacions per part dels perjudicats, amb la finalitat d’evitar una sanció econòmica per part de la Generalitat.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

OR estrenen ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Ombra

Els OR (O-ERRA) acaben de presentar ‘Respirar’ en col·laboració de Joan Dausà i Mireia Flores (OMBRA) i que és el segon senzill del disc “Imaginari”. La cançó està inspirada en la crisi de refugiats que pateix Europa en els darrers anys i conviden a posar-se en la pell de la persona que fuig de la…

Altres notícies