10.1 C
Pals
Dimecres, 12 agost 2020

Últims programes

La Xalana – 10 agost 2020

Avui en Roger Rams ens ha parlat de tres nous municipis del Baix Empordà: Santa Cristina, Parlavà i Torrent.

La Xalana – 5 agost 2020

Avui a la Xalana han pujat el tiktoker GerryQuerryBerry i en Martí Saguer.

La gestió de l’aigua segueix enfrontant els grups municipals bisbalencs

La majoria de govern municipal refusa una moció del PSC a favor d’establir terminis concrets de cares a la municipalització del servei

El més llegit

El risc de rebrot de COVID-19 baixa lleument al Baix Empordà

El risc de rebrot de COVID-19 al Baix Empordà baixa lleument fins al 56,93 d’EPG (índex de creixement exponencial) a dia 9 d’agost, respecte als 59,70 de la setmana passada, segons les dades proporcionades avui per la conselleria de Salut.

Territori treu a informació pública un estudi per construir un nou pont sobre el Ter a Ullà

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha tret a informació pública un estudi que projecta la construcció d'un nou pont sobre el riu Ter a Ullà (Baix Empordà). Es tracta d'un nou vial que connectarà la GI-643 amb la C-31 i això permetrà que els vehicles no hagin d'entrar al municipi de Torroella de Montgrí.

Palafrugell imposa 50 sancions en un cap de setmana, a persones que han accedit a la platja del Golfet

Més de 50 sancions ha interposat la Policia Local de Palafrugell aquest cap de setmana a totes aquelles persones que han accedit a la platja del Golfet, els quals sabien perfectament que l’accés a la platja estava tancat.

La CUP de la Bisbal replica als veïns del barri del Convent

La CUP de la Bisbal replica amb matisacions i explicacions a la nota crítica publicada dies enrere per l’Associació de veïns del barri
- Publicitat -

Tot i que la majoria dels grups municipals bisbalencs, tant els que conformen l’equip de govern com els que estan a l’oposició, segueixen apostant formalment per la municipalització del servei de distribució d’aigua potable, potser amb la única excepció de Tots per la Bisbal que sempre hi ha manifestat els seus dubtes, cada cop que es presenten mocions a favor de fer passes concretes en aquest sentit es posa de manifest la divisió entre les diferents formacions polítiques, i la majoria de govern acaba tombant les propostes de l’oposició. Tots diuen voler-la però a l’hora de la veritat no es posen d’acord sobre com, i sobretot quan fer-ho.

Enric Marquès (ERC)

Alba Solés (CUP)

Són intervencions que es van produir durant el ple municipal celebrat dilluns 30 de setembre en el que es van tornar a posar de manifest les discrepàncies entre govern i oposició a propòsit d’una moció presentada pel PSC, que tot i merèixer el reconeixement de tots els grups per la seva minuciositat i nivell tècnic va ser votada en contra per Esquerra Republicana, CUP i Units Guanyem que formen l’equip de govern.

Òscar Aparicio (PSC)

El socialista Òscar Aparicio recorda que els serveis de Secretaria i Intervenció de l’Ajuntament van declarar la nul·litat total del contracte d’arrendament amb Sorea i ja el setembre de 2016, la comissió jurídica assessora de la Generalitat va emetre un dictamen en el que s’informava a favor de la revisió d’ofici per declarar la nul·litat de l’acord de Ple de juliol de 2009 i del conveni de 2010 amb SOREA, però tot i així la multinacional segueix gestionant el servei. La moció presentada pel PSC va comptar amb els vots favorables dels tres regidors dels seu grup i dels de Compromís X la Bisbal – Junts per Catalunya, la abstenció de Tots X la Bisbal i el vot en contra de l’equip de govern (ERC, CUP i Comuns)

- Publicitat -
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Persisteix l’ambient xafogós amb cel mig ennuvolat

Durant el dia transitaran bandes de núvols deixant un cel a estones mig ennuvolat. La xafogor continua essent present però baixa lleugerament la temperatura màxima.

Muse anuncien la pel·lícula “Simulation theory”

El novembre farà dos anys de la publicació de “Simulation Theory” l’últim disc dels Muse, que ara han anunciat que també tindrà la seva part cinematogràfica. El grup té la intenció de projectar el proper 17 d’agost a les sales IMAX aquesta producció on es podrà veure el concert gravat a Londres el setembre de…

Arctic Monkeys engeguen una campanya de crowdfunding per ajudar a les sales de concerts

Arctic Monkeys acaben de crear una campanya de Crowdfunding per recaptar fons per diferents sales de concerts independents del Regne Unit, entre les quals The Leadmill, una sala molt coneguda de la ciutat de Sheffield, que ha acollit concerts de Pulp, Coldplay, Arcade Fire, Oasis, Stone Roses o els mateixos Arctic Monkeys. La sala va…

La collita de Poma de Girona baixarà aquest any fins a les 73.000 tones però serà de més qualitat

Els productors de Poma de Girona han començat aquesta setmana la campanya de recollida, que s'ha avançat respecte altres anys. El president de la IGP Poma de Girona, Llorenç Frigola, preveu que sigui una bona campanya, tot i la disminució de producció ja que la poma gironina és la primera en collir-se de tot el mercat.

Un Acústica diferent però amb l’essència de sempre

El festival Acústica de Figueres, que vol continuar sent un referent musical per a la ciutat, tornarà els dies 27,28 i 29 d’agost en un format diferent i de pagament a causa de la Covid-19. Aquesta nova aposta per part de l’organització, duu el nom de “Les nits d’acústica” i consistirà en un cicle de…

Altres notícies