El Castell Palau de la Bisbal d’Empordà ha estat el lloc escollit per presentar aquesta tarda les activitats i novetats de la 6a edició del Tastaolletes, una mostra de gastronomia i ceràmica de la Bisbal.

Una de les novetats d’aquesta edició és l’allargament de la seva durada. Fins ara el Tastaolletes es celebrava durant un cap de setmana i aquest any la mostra tindrà lloc de l’1 al 15 d’octubre, amb la voluntat d’atreure visitants i potenciar el turisme fora dels mesos estivals on hi ha més afluència.

L’alcalde de la Bisbal Lluís Sais ha remarcat “la importància d’incentivar que el visitants allarguin la seva estada en els municipis contractant els serveis d’allotjament turístic i que consumeixin els serveis dels restaurants i comerços per tal de dinamitzar econòmicament el territori i contribuir així al manteniment del teixit empresarial turístic i comercial actual”.

De l’1 al 15 d’octubre, la ruta gastronòmica del Tastaolletes ofereix la possibilitat de provar diferents tastets i menús gastronòmics, servits amb plats de ceràmica de productors de la Bisbal i els municipis del seu entorn, i elaborats pels 15 establiments participants, entre restaurants, bars i pastisseries.

El Tastaolletes és una iniciativa de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració especial de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, l’Espai del Vi, el Terracotta Museu i Eixmedia, organització de fires i mercats.