14.3 C
Pals
Dissabte, 1 abril 2023
- Publicitat -

La mostra ‘PaJAZZfrugell’ ja es pot veure al TMP

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un any més, Palafrugell proposa diverses activitats complementàries en el marc del 23è Festival de Jazz Costa Brava. El cap de setmana es va dur a terme l’Street Jazz i en paral·lel, ja es pot visitar la mostra fotogràfica “PaJAZZfrugell”, de Sergio Sabini, a la sala d’exposicions del Teatre Municipal.

Sabini és un fotògraf nascut a Montevideu, a l’Uruguai, que el 1973 es va establir a Barcelona. Llavors tenia 22 anys. A Catalunya va desenvolupar una trajectòria professional en el món de l’empresa, però alhora va anar construint un currículum com a fotògraf. La música, i més concretament, el jazz, és un dels temes que capten l’atenció de la seva mirada. A l’exposició del TMP presenta una cinquantena de fotografies en blanc i negre que recullen l’essència del Festival de Jazz Costa Brava, a través de les imatges dels principals artistes, però també amb instantànies que capturen el lligam del públic amb aquest gènere musical.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Menys morts a les carreteres gironines els tres primers mesos de l’any en comparació al 2022

El Servei Català de Trànsit destaca positivament el descens ja que al primer trimestre de l'any passat es van registrar 10 víctimes mortals a les carreteres de la demarcació
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -