Personalitza les Preferències de Consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar eficientment i realitzar certes funcions. Trobaràs informació detallada sobre totes les cookies en cada categoria de consentiment a continuació.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.

També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar com utilitzes aquest lloc web, emmagatzemar les teves preferències i proporcionar el contingut i els anuncis rellevants per a tu. Aquestes cookies només s'emmagatzemaran al teu navegador amb el teu consentiment previ.

Pots triar activar o desactivar algunes o totes aquestes cookies, però desactivar algunes d'elles pot afectar la teva experiència de navegació.

Sempre actiu

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No hi ha cookies per mostrar

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No hi ha cookies per mostrar

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No hi ha cookies per mostrar

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No hi ha cookies per mostrar

23.7 C
Pals
Diumenge, 15 juny 2025
- Publicitat -

La Pastisseria Sans de la Bisbal es traspassa al pastisser Oriol Balaguer

El nou propietari assegura que "conservarà tots els productes clàssics dels Sans, com el bisbalenc, el Sacher, el trufat de nous, el pastís de formatge i els seus famosos canelons"

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La mítica Pastisseria Sans de la Bisbal es traspassa al pastisser tarragoní Oriol Balaguer. Can Sans va obrir l’any 1927 i ara, la tercera generació de la família ha decidit vendre’s el negoci. Malgrat això, el nou propietari assegura que “conservarà tots els productes clàssics dels Sans, com el bisbalenc, el Sacher, el trufat de nous, el pastís de formatge i els seus famosos canelons”, entre altres.

A part d’això, la nova pastisseria també oferirà algunes de les propostes més reconegudes d’Oriol Balaguer. Explica que “crearà una carta en la que s’apostarà per una gastronomia dolça tradicional, elaborada de forma artesanal a l’obrador de la botiga”, però que també tindran un espai els “capricis salats” com vins, formatges i embotits de la zona.

Oriol Balaguer va néixer el 1971 a Calafell (Tarragona) i va estudiar a l’escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona. Després, va treballar en algunes de les millors pastisseries belgues i espanyoles, i va formar part de l’equip de Ferran Adrià durant sis anys. El 1993 el van escollir com a Millor Pastisser Artesà Espanyol (quan tenia només 21 anys) i el 2001 la seva creació “Textures de Xocolata” va guanyar el guardó a Millor Postres del Món.

- Publicitat -
- Publicitat -

L’Hospital de Palamós lidera la donació de còrnies a domicili a Catalunya

L’Hospital de Palamós s’ha convertit en el primer i únic de Catalunya que accepta donacions de còrnies procedents de...

Altres notícies