12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

La pel·lícula “The Irishman” s’estrena a Palamós abans que a Netflix

A més a més, els cinemes Arinco també acullen del 19 al 23 de novembre el Filmmaker International Film Festival

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“The Irisman”, una pel·licula de Martin Scorsese protagonitzada per Robert Deniro ja es pot veure als cinemes Arinco abans que es pugui veure a Netlix. Així doncs, aquests cinemes han pactat amb Netflix la projecció de cinc pel·lícules -aquesta és la segona-, una al mes, per projectar. Víctor Lafuente, portaveu del Cinema Arinco de Palamós, ha dit que és una molt bona pel·lícula per veure en pantalla de cinema.

A més a més, els cinemes Arinco de Palamós acollirà del 19 al 23 de novembre el seu primer festival de cinema, l Filmmaker International Film Festival, que ja arriba a la seva quarta edició però que fins ara s’havia celebrat a la Marbella.

Aquest festival és una manera de dinamitzar l’activitat als cinemes durant l’hivern, ja que segons va explicar Lafuente, a l’estiu no tenen massa problema però a l’hivern és més difícil mantenir la continuitat. El festival tindrà cinc hores de programació diària, i en 4 dies hi haurà 78 produccions de 67 països diferents. Els treballs que s’exhibiran s’han triat d’entre 788 treballs presentats.

Totes aquestes produccions es podran veure per temàtiques, cada dia una de diferent, de dimarts a divendres i en sessions que es realitzaran a l’Arinco de les 10 a les 15 h. El preu únic de l’entrada al dia serà de 5 €. Durant la realització del festival els artistes emergents que presenten les seves creacions també tenen l’oportunitat de fer network entre ells i poder conèixer a productors i distribuïdors que poden potenciar i activar tant els futurs projectes, com els presents.

Lafuente també va destacar en una entrevista amb Ràdio Capital l’impacte econòmic que tindrà a Palamós, ja que “vindran mínim 200 persones que menjaran i dormiran aquí.”

La proposta està dirigida per l’actriu, guionista i productora, Mari Cielo Pajares, organitzada per l’empresa Picking SPI, que gestiona el cinema Arinco, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -