11.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

La Piscina Municipal de la Bisbal posposa la seva obertura per problemes tècnics

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Piscina Municipal de la Bisbal d’Empordà no obrirà les portes al públic demà, dissabte 4 de juliol, tal i com estava previst. Una avaria important en un dels motors principals que ha sorgit avui i una fuita d’aigua detectada al moment d’omplir el vas de la piscina gran obliga a fer les reparacions pertinents. La fuita no s’ha detectat fins a darrera hora a causa de les obres desenvolupades per substituir el paviment de la zona de platja, ja que aquestes es van haver de posposar degut a l’aturada per la COVID-19. Un cop acabades les obres s’ha dut a terme l’ompliment de la piscina, moment en el qual s’ha detectat la fuita, així com l’averia del motor de bombeig de la piscina petita de les instal·lacions.

Al llarg de la setmana vinent es faran les tasques per solucionar aquests problemes, ja que  sense el motor principal es fa impossible ajustar i estabilitzar els nivells de clor i PH que necessita la instal·lació per al seu òptim funcionament. S’anirà informant puntualment de com evolucionen les reparacions per tal de poder reobrir la instal·lació el més aviat possible.

La Piscina Municipal és una instal·lació amb molts anys d’història que requereix d’una millora integral. Conscient d’aquest problema, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà té previst una gran actuació de reformes i millores. Enguany, però, l’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha fet impossible poder abordar-les més enllà de reformes puntuals, no per això menys importants. En aquest sentit, s’ha canviat el paviment de la zona de platja, que estava molt malmès, per un de nou, i s’han incrementat les zones d’ombra. El fet que aquestes obres s’hagin hagut de començar més tard del que estava previst ha provocat que s’acabessin pocs dies abans de la data inicial prevista per a la obertura de la instal·lació, demà, dissabte 4 de juliol.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Idilic Festival: “volem ser marcats als calendaris com una cita imprescindible”

La Revolución Sexual és una de les cançons que passaran aquest estiu per l’Empordà, més concretament per l’Idilic Festival...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -