14.1 C
Pals
Divendres, 24 març 2023
- Publicitat -

Pals posa en marxa la brigada jove 2020

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Pals endega el projecte Brigada jove 2020 per crear 2 llocs de treball temporal aquest estiu per a joves del municipi d’entre 16 i 20 anys.

El projecte contempla que la durada dels contractes de treball serà d’un mes, 2 joves en contracte de mitja jornada, un durant el juliol i un durant l’agost, per fer tasques de suport a la Brigada Municipal a l’Arxiu Municipal o a l’Àrea de Turisme. La jornada laboral serà de 20 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres.

Un dels objectius principals del programa Brigada Jove és promoure una primera experiència laboral per als i les joves participants, així com facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la seva inserció al món laboral.

Durant el període de contractació, els joves rebran formació, i el personal de l’Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament formatiu del projecte.

Des de l’Àrea de Joventut es vol, mitjançant aquest projecte, sumar el màxim de recursos en aquest projecte transversal per millorar les oportunitats laborals dels joves del municipi, oferint un acompanyament en un entorn laboral proper. El Projecte Brigada Jove està inclòs en el Pla Local de Joventut 2018-2019, com a prorrogat per a l’any 2020, i compta amb el suport i col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El PSC de Palafrugell demanarà una moció de reprovació davant les acusacions de Jaume Palahí

Juli Fernández, alcaldable pel PSC, ho ha anunciat en una roda de premsa després que Jaume Palahí l'acusés d'irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics en relació amb la gestió de l'escorxador. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -