18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

La plaça de Sa Riera canvia de denominació per a homenatjar l’activitat pesquera

L’espai passarà a denominar-se de forma oficial plaça dels Pescadors de Sa Riera, a proposta de l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Begur ha aprovat el canvi de denominació de la plaça de Sa Riera. Així, de forma oficial aquest espai del municipi passarà a denominar-se a partir d’ara plaça dels Pescadors de Sa Riera.

El canvi de denominació va ser una proposta que l’Associació de Veïns i Amics de Sa Riera va traslladar al consistori amb l’objectiu de recordar i honorar l’important activitat pesquera que durant anys va tenir aquesta platja. El passat 29 de març l’arxivera municipal va informar favorablement aquesta petició pel fet que des dels seus orígens el poble de Begur ha estat un poble de pescadors, alguns dels quals disposaven d’una barraca/habitatge a Sa Riera in guardaven la barca i els ormeig de pesca.

Finalment, el Ple de l’Ajuntament també va aprovar de forma definitiva la denominació del nou parc dels carrers Sant Pere i Santa Teresa, que passa a denominar-se plaça Paco Font Marquès tal com van escollir els veïns i veïnes en el procés participatiu convocat per l’Ajuntament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -