28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

La Policia de Begur s’adhereix a la campanya “Escuts solidaris” contra el càncer infantil

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Policia Local de Begur s’adhereix a la campanya solidària contra el càncer infantil amb el nom de “Escuts solidaris”, amb la qual es pretén recaptar fons gràcies a la venda d’escuts solidaris per un donatiu de 4 euros que seran destinats al nou hospital del Pediàtric Càncer Centre de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Es tracta de la posada en venda de l’escut de la policia local amb un fons negre i un ribet groc, el qual identifica la lluita contra el càncer acompanyat de l’etiqueta “pelsvalents”. L’escut porta una cola termoadhesiva darrere, que permet enganxar-lo a qualsevol peça.

Va ser una iniciativa impulsada pels policies de Sant Celoni, Caldes de Malavella i Hostalric. Actualment ja compta amb més de 80 policies locals d’arreu de Catalunya. A nivell gironí, entre d’altres, trobem les policies de Palafrugell, Roses, Sils, Llançà, Puigcerdà, Santa Cristina d’Aro, Lloret de Mar i Roses.

Les 500 unitats inicials posades a la venda es poden adquirir a la seu de la Policia Local, a l’Oficina de Turisme i a la llibreria Ribera. El cap de la policia begurenca, el sotsinspector Antonio Martínez, preveu ampliar properament la venda dels escuts a més establiments del municipi.

El nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona tindrà capacitat per atendre 400 pacients l’any, i incorporarà els darrers avenços en la lluita contra el càncer. Les seves instal·lacions ocuparan una superfície total de 8.345 metres quadrats en un edifici de quatre plantes situat al costat de L’Hospital Sant Joan de Déu. El nou centre comptarà amb 38 habitacions; 8 càmeres per al transplantament de progenitors hematopoètics; 24 boxs a l’hospital de dia; 18 despatxos per a consultes externes; radiofarmàcia; laboratori, i altres serveis no assistencials

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ítaca reuneix 17.000 espectadors en els concert de pagament, l’assistència més alta de la història

El festival registra un augment als concerts de Sant Joan i un descens en la resta d'activitats
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -