14.6 C
Pals
Dissabte, 23 octubre 2021
- Publicitat -

La Policia Local de la Bisbal patrulla amb pistoles Taser i càmeres a l’uniforme

El principal objectiu de la incorporació d'aquests objectes és garantir la seguretat dels agents i de la ciutadania

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Els agents de la Policia Local de la Bisbal estrenen pistoles Taser i càmeres a l’uniforme aquest mes d’agost. Només podran fer ús de la pistola aquells membres del cos que hagin rebut la formació prèvia necessària i seguint el protocol establert.

La incorporació d’aquests nous dispositius al cos de Policia ve donat per la voluntat de millorar la seguretat dels agents i de la ciutadania. És per això, que les pistoles Taser es podran usar en situacions concretes, com ara en casos d’agressivitat o quan membres del cos o de la ciutadania estiguin en risc. Per la seva banda, la càmera incorporada a l’uniforme permetrà gravar i obtenir imatges durant les actuacions policials que es duguin a terme amb la Taser.

Aquestes mesures es van començar a implementar el passat 1 d’agost. Les Taser no es poden utilitzar com a eina de control en manifestacions o concentracions, així com tampoc es permet l’ús d’aquestes contra dones embarassades o gent gran. Tot agent que pugui fer servir la pistola haurà de dur la càmera incorporada al pit perquè tot quedi registrat.

Barcelona ciutat i Girona, per exemple, són uns dels altres punts del territori català on els agents dels Mossos d’Esquadra patrullen amb pistoles Taser.

Imatge: Policia Local de la Bisbal de l’Empordà

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -