22 C
Pals
Divendres, 21 juny 2024
- Publicitat -

La portada – 04-10-2016

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
La portada - 04-10-2016
Loading
/

 

A Ràdio Capital hem fet l’exercici de preguntar a diferents persones, sobre el grau de coneixement del Consell Comarcal. Què és? Qui hi ha? Què s’hi fa i a què es dedica? D’on surten els recursos per mantenir-lo?

Alguna vegada, hem parlat de la necessitat que els ajuntaments sumin esforços i sobretot recursos, per facilitat la feina dela ajuntaments, especialment dels pobles més petits.
La recollida de la brossa, recaptacions de taxes i impostos, però també línies d’ajut, promoció econòmica, etc… formen part del dia a dia d’un ens que molts de nosaltres no sabem ni on és, ni on es troba ni qui en forma part. Avui, al Supermatí volem aclarir-o una mica i per això, parlarem amb el seu president, el senyor Joan Català.
Serà a l’entrevista d’un quart de nou.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sostre Cívic i l’Ajuntament de Palamós celebren l’inici d’obres de l’habitatge cooperatiu Terra de Mar

Ahir dijous 20 de juny es va celebrar l’inici oficial de les obres del projecte d’habitatge cooperatiu ‘Terra de Mar’ a Palamós, impulsat per Sostre Cívic i l’Ajuntament del municipi. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 50 persones, incloent-hi les sòcies impulsores i diverses autoritats locals, comarcals i de la Generalitat. El projecte
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -