21.9 C
Pals
Diumenge, 19 setembre 2021
- Publicitat -

La Puja i Baixa de Begur es farà el 20 de desembre

S'ha hagut d'anul·lar l'edició del juny per la falta de protocols per a les marxes populars. Els beneficis d'aquesta edició es destinaran a la Marató de TV3 i a Sant Joan de Déu

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Club excursionista Els Perduts de Begur ha anunciat que la Puja i Baixa de Begur del 2020 se celebrarà el 20 de desembre, en lloc del 28 de juny que és la data que estava programada.

Ho han anunciat en una carta publicada a les xarxes socials, on han explicat que “entre confinaments, fases de desescalada, estats d’alarma i noves normalitats, el futur proper no s’aclareix”. Critiquen que han hagut d’esperar “fins a última hora l’arribada d’uns protocols d’actuació per aquestes activitats”, però que a hores d’ara encara no existeixen.

Per això faràn una Puja i Baixa edició Nadal, el diumenge 20 de desembre. I els beneficis aconseguits es destinaran a la Marató de TV3, que aquest any es dedica a investigar contra el coronavirus.

Asseguren que adaptaran “recorreguts per a que tothom que vulgui ser-hi, caminant i corriguent” i que organitzaran “una gran jornada “lúdica i esportiva”.

A banda, una part de la recaptació també es destinarà a la Fundació PKU per a un projecte de Biosensors per a la Monitorització de Malalties Metabòliques Hereidtàries de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Vídeos d’edicions anteriors de la Puja i Baixa de Begur

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien l’espoliació dels últims exemplars de corall vermell en les aigües de Sant Feliu de Guíxols

El corall ha estat espoliat malgrat que la seva pesca ha estat prohibida per la Generalitat de Catalunya i el govern espanyol. Ara, hauran de passar almenys quatre generacions per poder observar un exemplar similar. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -