18.1 C
Pals
Dissabte, 4 maig 2024
- Publicitat -

La segona edició de la Bacanard Trail reuneix a prop de 400 corredors i corredores

L’Ajuntament felicita a l’associació Bar i Muntanya per l’èxit organitzatiu i de convocatòria

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest diumenge 2 d’abril Begur va acollir la disputa de la Bacanard Trail, la segona edició d’aquesta prova de trail running impulsada per l’associació Bar i Muntanya i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur.

Prop de 400 corredors i corredores -en tot un èxit participatiu i organitzatiu- van recórrer l’entorn natural privilegiat i únic de la vila i de la Costa Brava en una cita esportiva de primer nivell. Per a aquesta segona edició l’organització proposava als participants dos nous recorreguts circulars diferents, amb sortida i arribada al parc de l’Arbreda:

. Cursa de 21 quilòmetres: amb 1.200 metres de desnivell positiu.

. Cursa de 15 quilòmetres: amb 700 metres de desnivell positiu.

A la cursa de 21 quilòmetres hi van prendre part 260 corredors i corredores; mentre que a la de 15 quilòmetres van ser 123. Tots els resultats i classificacions es poden consultar en aquest enllaç.