18.3 C
Dimarts, 19 març 2024

La torroellenca Alba Alós es classifica per la fase final del Circuit Nacional de golf

La competidora del Tramuntana, de 17 anys, va vèncer a la fase catalana disputada a Pals en la cinquena categoria i a l’octubre, a Madrid, serà l’única gironina que pugnarà pel títol

Redacció
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

Alba Alós Martínez, golfista de Torroella de Montgrí, és l’única competidora de la demarcació de Girona que s’ha classificat per a la fase final del Circuit Nacional de cinquena categoria de golf, que se celebrarà el proper 24 d’octubre a Madrid. La competidora del Pitch & Putt Tramuntana de Gualta, de 17 anys, va obtenir el bitllet el diumenge passat després de vèncer a la fase autonòmica que es va disputar al Golf de Pals i que li va valdre el títol de campiona catalana del Circuit Nacional.

Alós competeix a l’equip de tercera divisió de l’entitat baixempordanesa i a la fase autonòmica es va imposar a Mariana Uveges i a Núria Sebastián. Només els tres primers classificats obtenien l’accés al decisiu Circuit Nacional, que es disputarà el mes que ve al Centro Nacional de Golf de la Real Federación Española de Golf situat al centre de Madrid. En aquesta competició hi poden participar jugadors de totes les edats amb handicap igual o superior a 26,5.

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Darrer dia de l'hivern amb sensacions primaverals i cel parcialment enteranyinat per núvols prims.