21.8 C
Pals
Dijous, 13 juny 2024
- Publicitat -

L’aeroport de Girona-Costa Brava creix un 17% al juliol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’aeroport de Girona-Costa Brava ha crescut aquest mes de juliol un 17,2% respecte el mateix mes de l’any passat. El setè mes de l’any, l’aeroport l’ha tancat amb 303.256 passatgers.

En tot l’any, suma 1.109.748 passatgers, un 16,1% més que els que portava acumulats a les mateixes dates de l’any passat. Aquests passatgers suposen 2.837 aterratges i sortides.

D’aquesta manera, es converteix en l’aeroport català on més creix percentualment el nombre de passatgers durant el juliol. Si el gironí creix un 17,2%, el de Reus puja un 17,1% i el de Barcelona, un 8%.

Tot i haver experimentat un mal inici d’any, amb una pèrdua d’un 14% de passatgers al gener, l’aeroport ja porta uns mesos de pujades. Al juny hi van passar un 26% més de passatgers. Aquest juliol, a més, s’ha incrementat un 6,5% el nombre de vols, cosa que no va passar al juny.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’onada de calor del 2022 causa una mortalitat “sense precedents” en la gorgònia vermella del Montgrí i les Illes Medes

Un estudi de la Universitat de Barcelona revela que l'onada de calor extrema de 2022 va incrementar la mortalitat de la gorgònia vermella al parc natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter, afectant el 70% de les colònies. Els investigadors adverteixen que aquests resultats amenaçen la viabilitat de l'espècie i podrien alterar la biodiversitat dels ecosistemes bentònics.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -