fira-st-andreu

Ja tenim aquí la Fira de Sant Andreu en l’edició que diuen que és la número 623. Sens dubte, una de les més antigues i arrelades de la comarca. I com sempre va molt carregada: amb la fira comercial i artesana o exposicions de maquinària agrícola i de vehicles nous i de segona mà. També, hi té lloc el conegut i celebrat Concurs de Gossos d’Atura, que ha arribat als 25 anys; la Festa dels Cavalls o el Campionat de Coloms de Raça. Alhora, tindrà lloc la Jornada Tècnica de la Poma i una Mostra d’Entitats del municipi.

I aquesta setmana també hem de parlar de teatre perquè arriba al Mundial de la Bisbal l’obra Els homes són de Mart i les dones de Venus. Aquesta obra, que interpreta Jordi Díaz, es podrà veure aquest diumenge a les 7 de la tarda. Mentrestant, a la Gorga de Palamós aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre el grup de teatre Els Cosinets fa la novena edició de la Nit del Talent, una vetllada amb dansa, música i humor.

I l’endemà diumenge a la mateixa Gorga podreu trobar un concert de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà a les 7 de la tarda.

També ens aturarem a l’Ateneu de Celrà. Aquest dissabte Sílvia Alabart porta l’obra “Tinc 50 anys i sóc dona”, que començarà a les 9 de la nit, i el diumenge a les 5 de la tarda hi trobareu l’espectacle Cuál es mi nombre?, premiat com a millor espectacle per a la primera infància i al millor intèrpret de dansa.

Pels més petits, fan l’Open Kids Race, una cursa de bicicleta al Bici Park de Vulpellac, que té lloc al llarg d’aquest cap de setmana.

I aquest cop, Miquel, no acabarem amb cap proposta cultural o festiva, sinó amb una petició: aquest cap de setmana sortiu de casa i participeu al Gran Recapte d’Aliments. Al Baix Empordà hi ha punts a gairebé tots els supermercats i ajudareu a molta gent.