10.9 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

L’Agrupació Hostaleria Palamós engega una campanya de cartells contra les restriccions Covid al sector

Confien que aquest acte simbòlic també arribarà als locals comercials

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

A causa de les restriccions imposades al sector de l’hostaleria per la Covid-19, molts establiments es troben en gran dificultats i fins i tot alguns d’ells hauran de baixar la persiana definitivament. Tot i que s’han ampliat els horaris d’obertura i que la mobilitat comarcal els beneficiarà, l’Agrupació Hostaleria Palamós considera que no és suficient i demana poder obrir també als vespres. Així, l’Agrupació està posant en marxa una campanya de cartells, col·locats en els locals, i en els quals es pot llegir : “Es traspassa. Interessats preguntar al Govern”. Felip Vergonyós, portaveu de l’Agrupació, va explicar a Ràdio Palamós que aquest acte simbòlic també arribarà als locals comercials de la ciutat.

Segons Vergonyós, serà molt complicat que diversos locals puguin aguantar fins després de l’estiu ja que tenen les mateixes despeses però els horaris limitats no els permeten fer beneficis.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Consell Comarcal impulsa nous convenis d’arquitectura pels ajuntaments més petits

Aquest nou servei dona cobertura a aquells consistoris que, per la seva petita dimensió, no disposen d’oficines tècniques pròpies.

Altres notícies