10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni habilitarà un espai de passeig seguint la riera de Calonge

Aquest ha estat el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha anunciat que el projecte guanyador dels Pressupostos Participatius 2023 ha estat l’habilitació d’un espai de passeig natural seguint la riera de Calonge, amb 380 vots. Aquest passeig serà sense asfalt ni formigó, només amb sorra, herba, baranes de fusta i bancs.

La votació de la fase final va comptar amb una excel·lent participació, amb 841 persones emetent el seu vot, un augment de l’11% en comparació amb l’any anterior. La participació estava oberta a persones majors de 16 anys empadronades al municipi i titulars i cotitulars de segones residències. En total, durant les diferents fases dels Pressupostos Participatius 2023, hi va haver 1.751 participacions, un augment de 272 en comparació amb l’any anterior, quan es va registrar un total de 1.479 participacions.

Els participants de la votació final van haver de triar un dels tres projectes seleccionats en la primera volta de votació. El projecte classificat en segona posició va ser l’adaptació de les voreres i els passos de vianants del municipi per a persones amb mobilitat reduïda, amb 357 vots. Finalment, la tercera posició va ser per al projecte de millora dels camins rurals de Calonge i Sant Antoni amb actuacions en els punts més malmesos per les pluges, amb 104 vots.

La votació es va dur a terme tant telemàticament com presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana, pavellons i biblioteques del municipi. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni destinarà 125.000 euros al projecte guanyador per a la seva implementació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -