6.7 C
Pals
Dissabte, 9 desembre 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur augmenta l’Impost sobre Béns Immobles

El consistori begurenc ha aprovat provisionalment les ordenances fiscals per l'any 2022 on es varia l'Impost sobre Béns immobles de Naturalesa Urbana.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur va aprovar provisionalment el passat 28 de setembre les ordenances fiscals per l’any 2022. Les variacions més importants que s’han aprovat han estat l’increment d’un 2% de l’Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana i l’increment del 10% sobre l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica.

Pel que fa a l’increment del 2% sobre l’Impost sobre Béns Immobles de Naturalesa Urbana, es destinarà a millorar diversos aspectes del consistori. El primer d’ells a reforçar la lluita contra els incendis forestals al municipi. L’impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica s’incrementa en un 10% la tarifa dels turismes de fins a 11,99 cavalls fiscals, reduïts l’any passat a causa de la Covid-19.

Hi ha altres taxes que han quedat afectades per les ordenances fiscals. A la taxa d’expedició de documents administratius s’hi incorpora una nova taxa sobre els habitatges d’ús turístic i es modifica la taxa sobre drets d’examen. També es regula la taxa en relació amb els documents relatius als serveis d’urbanisme, per adaptar-los a la normativa urbanística vigent.

Des de l’Ajuntament també s’ha previst un increment de la taxa per la prestació del servei de guarderia infantil i del casal d’estiu. Així, les tarifes per la prestació del servei augmenta en 20 € i la matricula en 10 € amb l’objectiu de reduir el dèficit general del servei municipal.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un home armat obre foc contra els Mossos a la Bisbal d’Empordà i acaba ferit pels trets de la policia

Al sospitós l'han traslladat a l'hospital i està detingut.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -