9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Begur espera que el coronavirus no obligui a cancel·lar també la Fira dels Indians

Eugeni Pibernat, primer tinent d'alcalde de Begur, explicava ahir al programa del Supermatí que esperen que al setembre es pugui celebrar la festivitat amb normalitat

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Eugeni Pibernat, primer tinent d’alcalde de Begur, explicava ahir al programa del Supermatí que cada any la Fira dels Indians té el mateix objectiu: investigar i treballar l’herència que van deixar els avantpassats que van marxar del municipi a Cuba, cosa que els ha deixat un fort llegat cultural.

Tot i que no és la primera edició que viu aquest nou govern, sí que serà el primer any que el nou equip haurà pogut preparar tot l’esdeveniment. Pibernat remarcava la importància cultural de la festivitat que recull diferents actes a banda de la celebració a peu de carrer que és el que dóna oportunitat a què arribi a tants visitants.

La Fira dels Indians se celebra els primers dies de setembre, enguany concretament el 4,5 i 6. Pibernat deia que consideren que està molt ben situada en el calendari que enguany els hi dóna esperança que no sigui cancel·lada pel coronavirus, donat que encara els queda temps. Ho explicava així:

El tinent confirmava la baixada de reserves hoteleres que també ha patit Begur a causa del coronavirus, tot i que deia que no ho han notat especialment, sobretot perquè el percentatge dels turistes que arriben al municipi amb avió és petit.

Tot i això, Pibernat s’esperançava que la crisi del coronavirus finalitzi aviat i que la Fira es pugui celebrar amb normalitat.

 

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Desmantellen un laboratori subterrani per obtenir collites exprés de marihuana en una masia de Sant Feliu de Guíxols

La policia deté el responsable del cultiu i comissa 75 quilos de plantes i 35 més de cabdells a Sant Feliu de Guíxols.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -