19.6 C
Pals
Diumenge, 13 juny 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge no aposta pel teletreball de la seva plantilla

Des que Soler va entrar a l'alcaldia, es va ordenar que  tots els treballadors i treballadores del consistori tornessin a treballar presencialment.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha intensificat les mesures de contenció de la COVID-19 entre el personal del consistori i de la brigada, però tot i així, de moment seguiran treballant presencialment. Així ho ha confirmat l’Ajuntament avui a Ràdio Capital, malgrat les recomanacions per part de la Generalitat de prioritzar el teletreball. Tot i així, han dit que “si la situació es complica miraran quins llocs són més fàcils de teletreballar”. Des que Soler va entrar a l’alcaldia, es va ordenar que  tots els treballadors i treballadores del consistori tornessin a treballar presencialment.

Tot i així, des de l’Ajuntament de Calonge han explicat que l’objectiu és contenir la propagació de la COVID-19 i garantir que si hi ha algun positiu no comporti el confinament de tot el personal.

Com a mesures de contenció, aquesta setmana hem fet tests serològics a tot el personal de la brigada. S’han realitzat 34 proves i totes han donat negatiu de Covid19 i han reorganitzat la feina creant grups bombolla de 3 persones. També han continuat prenent la temperatura diàriament a tot el personal de la brigada i han eliminat la reunió-briefing conjunta amb tot el personal, i es faran reunions de control en grups reduïts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 15: 2015

Hem repassat el bo i millor del 2015 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -