15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge no aposta pel teletreball de la seva plantilla

Des que Soler va entrar a l'alcaldia, es va ordenar que  tots els treballadors i treballadores del consistori tornessin a treballar presencialment.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha intensificat les mesures de contenció de la COVID-19 entre el personal del consistori i de la brigada, però tot i així, de moment seguiran treballant presencialment. Així ho ha confirmat l’Ajuntament avui a Ràdio Capital, malgrat les recomanacions per part de la Generalitat de prioritzar el teletreball. Tot i així, han dit que “si la situació es complica miraran quins llocs són més fàcils de teletreballar”. Des que Soler va entrar a l’alcaldia, es va ordenar que  tots els treballadors i treballadores del consistori tornessin a treballar presencialment.

Tot i així, des de l’Ajuntament de Calonge han explicat que l’objectiu és contenir la propagació de la COVID-19 i garantir que si hi ha algun positiu no comporti el confinament de tot el personal.

Com a mesures de contenció, aquesta setmana hem fet tests serològics a tot el personal de la brigada. S’han realitzat 34 proves i totes han donat negatiu de Covid19 i han reorganitzat la feina creant grups bombolla de 3 persones. També han continuat prenent la temperatura diàriament a tot el personal de la brigada i han eliminat la reunió-briefing conjunta amb tot el personal, i es faran reunions de control en grups reduïts.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -